Stiltedag

Elke laatste zondag van de maand organiseer ik samen met Nicole Plaizier een stiltedag óf een stilte-ochtend in Nijmegen.
Tijdens een stiltedag doen we verschillende mindfulnessoefeningen waarbij we tussendoor niet met elkaar praten. Ook de lunch is in stilte zodat we ook daar met volle aandacht bij kunnen zijn. Tijdens de oefeningen ben je met je aandacht bij jezelf, bij wat van moment tot moment allemaal in je lichaam en je gedachten voorbij komt.

Een mooie dag voor wie al eens eerder een mindfulnesstraining heeft gedaan en weer eens een dag wat intensiever bezig wil zijn met mindfulness.

Je kunt je aanmelden voor de volgende stilte-dagen:
-zondag 25 februari
-zondag 29 april

LOCATIE

De training vindt plaats in de yogastudio van Lisanne. Het adres is Bloemerstraat 71 in Nijmegen. Deze locatie ligt dichtbij plein 1944 en is dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan is de Keizer Karelgarage een goede optie (9 minuten lopen).

Matjes, kussentjes en stoelen zijn aanwezig maar als je graag je eigen materialen meeneemt is dat ook helemaal prima. Voor thee en lunch wordt gezorgd.

Kosten

We vinden het belangrijk dat mindfulness voor iedereen toegankelijk is. Daarom hanteren we geen vaste tarieven voor deze dag en bepaal je dus zelf wat je voor de stiltedag betaalt. Doordat de één wat meer betaalt kan een ander voor een klein bedrag meedoen en zorgen we er samen voor dat iedereen mee kan doen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Stuur me even een berichtje op info@brendalelie.nl of via het formulier hieronder.

Twitter-25Facebook-25

 

VMBN_logo