Mindfulnesstraining Nijmegen

Mindfulness wordt ook wel aandachtstraining genoemd. Tijdens de training oefen je om met een nieuwsgierige blik je aandacht te richten op wat er op dat moment gebeurt, zonder daar iets aan te willen veranderen. En ook zonder te piekeren over dingen die eerder gebeurde of die je nog te wachten staan. Met een vriendelijke blik en zonder oordeel leer je je gedachtes, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen te observeren. Zo ontstaat er ruimte om op een meer bewuste manier te reageren en keuzes te maken en minder op de automatische piloot te leven.

Data Mindfulnesstraining Nijmegen

Elk seizoen starten er nieuwe groepstrainingen. De exacte data lees je hier.

Ik geef ook individuele mindfulnesstrainingen. Daar lees je hier meer over.

Kosten en vergoeding

Ik vraag geen vast bedrag voor mijn trainingen. Je mag mij aan het eind van de training een bijdrage doen die voor jou passend is.  Ik hoop op deze manier de training voor iedereen toegankelijk te maken.

Omdat ik ben ingeschreven als categorie 1-trainer bij de VMBN worden mijn trainingen door een groot aantal aanvullende verzekeringen vergoed.

Heb je een laag inkomen en woon je in de gemeente Nijmegen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Meedoen-regeling (aanmelden voor 2018 is binnenkort weer mogelijk) die je kunt gebruiken om mijn trainingen te volgen.

Aanmelden

Om je aan te melden kun je onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook bij vragen kun je dit formulier gebruiken of mij even bellen/appen.

← terug naar Mindfulness
Twitter-25Facebook-25

 

VMBN_logo