Compassietraining Nijmegen

Veel mensen weten heel goed hoe ze goed voor anderen kunnen zorgen maar vergeten vaak hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen. Zeker in lastige situaties, die in het leven niet altijd te vermijden zijn, kan een vriendelijke, compassievolle houding naar onszelf veel ruimte geven. In de compassietraining ga je deze  milde, vriendelijke houding die ook in de mindfulnesstraining zo belangrijk is verder onderzoeken. Voor mensen die eerder de mindfulnesstraining hebben gedaan maar merken dat ze het nog lastig vinden om wat ze daar leerden ook echt toe te passen kan deze training een verdere verdieping geven. Ook als je op een andere manier ervaring hebt opgedaan met meditatie kun je deze training volgen.

Meer over de compassietraining zoals ik hem geef lees je op de website van Frits Koster.

Een compassietraining bestaat uit 9 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Daarnaast zijn er oefeningen die je thuis kunt doen en waar je ongeveer 45 minuten per dag aan besteedt.

Data compassietraining Nijmegen

Op 26 maart start er een training op de maandagavond van 19:00 tot 21:30.
-26 maart
-2 april
-9 april
-16 april
-23 april
-30 april
-7 mei
-14 mei
-21 mei

Wil je al eerder een training volgen of spreekt een groepstraining je niet aan? Ik geef ook individuele compassietrainingen.

Locatie

De training vindt plaats in de yogastudio van Lisanne. Het adres is Bloemerstraat 71 in Nijmegen. Deze locatie ligt dichtbij plein 1944 en is dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan is de Keizer Karelgarage een goede optie (9 minuten lopen).

Kosten

Ik vraag geen vast bedrag voor mijn trainingen. Je mag mij aan het eind van de training een bijdrage doen die voor jou passend is.  Ik hoop op deze manier de training voor iedereen toegankelijk te maken.

Heb je een laag inkomen en woon je in de gemeente Nijmegen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Meedoen-regeling die je kunt gebruiken om mijn trainingen te volgen.

Aanmelden

Om je aan te melden kun je onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook bij vragen kun je dit formulier gebruiken of mij even bellen/appen.

Twitter-25Facebook-25

 

VMBN_logo