Stiltedag

Elke laatste zondag van de maand organiseer ik samen met Nicole Plaizier een stiltedag in Anahata in Nijmegen. Een dag waarin we verschillende mindfulnessoefeningen zullen doen, in stilte. Oefeningen waarin je met je aandacht bij jezelf bent, bij wat van moment tot moment allemaal in je lichaam en je gedachten voorbij komt.

Een mooie dag voor wie al eens eerder een mindfulnesstraining heeft gedaan en weer eens een dag wat intensiever bezig wil zijn met mindfulness.

Praktisch

Je kunt je aanmelden voor de volgende stiltedagen:
-zondag 29 oktober
-zondag 26 november

Je bent welkom vanaf 9:15, om 9:30 uur beginnen we en om 15:00 sluiten we de dag af. Anahata is een prachtige nieuwe yogastudio die ligt aan de Van Trieststraat 14 in Nijmegen. Dit is vlakbij het Keizer Karelplein in een zijgebouw van de Titus Brandsma kerk. Matjes, kussentjes en stoelen zijn aanwezig maar als je graag je eigen materialen meeneemt is dat ook helemaal prima. Voor thee en lunch wordt gezorgd.

De data voor 2018 zijn:
28 januari
25 februari
25 maart
29 april
27 mei

Kosten

We vinden het belangrijk dat Mindfulness voor iedereen toegankelijk is. Daarom hanteren we geen vaste tarieven voor deze dag en bepaal je dus zelf wat je voor de stiltedag betaalt. Doordat de één wat meer betaalt kan een ander voor een klein bedrag meedoen en zorgen we er samen voor dat iedereen mee kan doen.

Aanmelden

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Stuur me even een berichtje op info@brendalelie.nl of via het formulier hieronder.

Twitter-25Facebook-25

 

VMBN_logo