Over mij

Ik ben Brenda Lelie (1984), afgestudeerd als psycholoog en mindfulnesstrainer (VMBN categorie 1). Begin 2015 volgde ik zelf een mindfulnesstraining waar ik enorm veel aan heb gehad. Het heeft mij bijvoorbeeld enorm geholpen in het omgaan met alle onzekerheden van de diagnose borstkanker waar ik eind 2016 mee werd geconfronteerd.

Om de mooie lessen die ik leerde door mindfulness door te kunnen geven ben ik de opleiding tot mindfulnesstrainer bij het Radboud Centrum voor Mindfulness gaan doen. Ik geef mindfulnesstrainingen, zowel in groepen als individueel en organiseer daarnaast ook regelmatig stiltedagen en –ochtenden en mindfulnessweekenden. Als vervolg op de mindfulnesstraining bied ik de compassietraining aan. Naast de werkzaamheden voor mijn eigen bedrijf doe ik vrijwilligerswerk bij School’sCool. Daar coach ik jongeren en begeleid ik als mentorcoach ook andere vrijwillige coaches.

Ik vind het belangrijk dat mindfulness voor iedereen toegankelijk is. Daarom hanteer ik geen vaste tarieven maar bepalen deelnemers zelf hoeveel ze voor een training, dag of weekend betalen. Doordat de één wat meer betaalt kan een ander voor een klein bedrag meedoen.

Meer lezen over mij? Judith van FollowFox deed mee aan een mindfulness-inloopuur in de Hortus en schreef daar een verslag over. Ook sta ik als hotspot op de website van FollowFox. Anita van MindJoy interviewde mij voor haar weblog en Lisa en Shirah van de Zenzoekers stelden mij een aantal vragen.
Twitter-25Facebook-25

 

VMBN_logo