Mindfulnessweekend Vlieland

Op het heerlijke eiland Vlieland een weekend vol yoga en Mindfulness. In samenwerking met Mariel van Island Yoga Vlieland organiseer ik dit weekend. Mariel geeft heerlijke yogalessen en ik zal de Mindfulnessmomenten verzorgen. Overnachten doe je in Torenzicht.

Programma

Op vrijdag 25 november neem je om 9:00 of 14:25 in Harlingen de boot naar Vlieland. Daar check je vanaf 16:00 in bij  Torenzicht. Je verblijft op een 2- of 3-persoonskamer met een nette douche en toilet op de gang. Daarna is er gelegenheid om een leuk restaurantje uit te proberen of op je kamer lekker te relaxen met een goed boek.

Om 19:30 uur is de eerste zachte yogasessie van Mariel en kennismaking met de andere yogi’s, in een mooie ruimte in de nieuwe Brede School. We beginnen en eindigen deze yogales met een een geleide meditatie. Rond 21:00 sluiten we af.

Zaterdag na het ontbijt starten we om 09:30 uur met een Hatha yogales waarbij het accent zal liggen op het begeleiden van de yogahoudingen met je ademhaling. We sluiten de les rond 10:45 uur af.

Na afloop van de yogales heb je alle tijd om het eiland te verkennen of iets voor jezelf te doen, een excursie te boeken of gewoon te genieten van een lange wandeling over het strand of door de mooie bossen. (Kan ook te paard!)
Aan het einde van de middag, van 16:30 tot 18:30 is er een workshop Mindfulness waarin we echt wat dieper ingaan op wat Mindfulness is en we ook verschillende oefeningen gaan doen.
De zaterdagavond kun je gebruiken om lekker te dineren, een filmpje te pakken of een lange strandwandeling te maken.

Zondagochtend om 10:00 uur alweer de laatste yogales, waarbij we in een zachte flow goed voor onszelf zorgen. Deze les sluiten we af met een fijne meditatie. Daarna is er nog tijd genoeg om opnieuw de middag naar vrije keuze door te brengen op prachtig Vlieland en ergens op het strand of in een duinpannetje van je lunchpakket te genieten! De veerboot vertrekt om 17:00 uur terug naar Harlingen en legt daar om ongeveer 18:30 aan.

Twitter-25Facebook-25

 

VMBN_logo