Mindfulnessweekend De Vlierhof (omgeving Nijmegen)

Op een prachtige, inspirerende plek midden in de polder intensief bezig zijn met Mindfulness.
Gedurende de dag zijn er verschillende mindfulnessmeditaties en yoga. Ook is er ruimte om op jezelf te zijn, het terrein en de omgeving te verkennen of ’s avonds bij het haardvuur de gezelligheid op te zoeken.

Data

Van zaterdag 27 augustus 10:00 tot zondag 28 augustus 16:00.

Programma

Hieronder staat het programma. Er kan natuurlijk nog wel wat wijzigen maar dit geeft alvast een globaal idee van wat we gaan doen.

Zaterdag
9:00-10:00 aankomen op De Vlierhof. De mensen die kamperen kunnen alvast hun tent opzetten. Er staat thee met iets lekkers klaar om even aan te komen op deze mooie plek.
Om 10:00 starten we het weekend met een korte meditatie en uitleg over het programma en de plek. Daarna doen we een wat langere meditatie en is er nog wat tijd over voor jezelf, je kunt het terrein even verkennen als je dat wilt en dan is het alweer tijd voor de lunch.
Na de lunch gaan doen we weer een meditatie. Daarna kan wie zin heeft meedoen aan een wandeling in stilte en wie zin heeft in iets anders gaat lekker zijn eigen gang. Voor het avondeten is er nog een yogasessie. En ’s avonds sluiten we de dag af met een meditatie.

Zondag
We beginnen de dag met een rustige yogasessie. Dan natuurlijk ontbijt en ook weer tijd die je zelf kunt invullen. Halverwege de ochtend staat er nog een meditatie gepland. Na de lunch kun je eventueel (als je op tijd weg wilt) alvast je tent inpakken of je kamer opruimen. Om 15:00 is dan de laatste meditatie van het weekend en is er nog wat ruimte om ervaringen te delen. Om 16:00 is het officiële programma afgelopen maar je hoeft je niet te haasten. Je kunt rustig je spullen pakken en vertrekken wanneer het jou uitkomt.

 

Locatie

De Vlierhof ligt net over de grens bij Nijmegen. Voor vervoer vanaf station Nijmegen kan gezorgd worden.

Vragen of aanmelden? Stuur me even een berichtje op info@brendalelie.nl of 06-12665565

← terug naar Mindfulness

Twitter-25Facebook-25

 

VMBN_logo