Mindfulnesstraining Nijmegen

Mindfulness wordt ook wel aandachtstraining genoemd. Tijdens de training oefen je om met een nieuwsgierige blik je aandacht te richten op wat er op dat moment gebeurt, zonder daar iets aan te willen veranderen. En ook zonder te piekeren over dingen die eerder gebeurde of die je nog te wachten staan. Met een vriendelijke blik en zonder oordeel leer je je gedachtes, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen te observeren. Zo ontstaat er ruimte om op een meer bewuste manier te reageren en keuzes te maken en minder op de automatische piloot te leven.

Een Mindfulnesstraining bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en 1 hele trainingsdag. Daarnaast oefen je elke dag 45 minuten met de cd’s en het werkboek dat je krijgt. Van te voren is er altijd een telefonisch kennismakingsgesprek waarin ik meer uitleg geef over de training, we je verwachtingen bespreken en waarin je eventuele vragen kan stellen.

Data Mindfulnesstraining Nijmegen

De volgende training start op vrijdag 27 oktober. Acht weken lang komen we op vrijdagmiddag bij elkaar van 14:00 tot 16:30 (de data zijn: 27 oktober, 3, 10, 17 en 24 november en 1, 8 en 15 december). Daarnaast is er op zondag 3 december nog de stiltedag (van 10:00 tot 16:00).

In 2018 start er een training op de maandagavond van 19:00 tot 21:30. De eerste bijeenkomst is op maandag 8 januari. De stiltedag is op 18 februari.

Wil je al eerder een training volgen of spreekt een groepstraining je niet aan? Ik geef ook individuele mindfulnesstrainingen. Daar lees je hier meer over.

Locatie

Deze trainingen geef ik in yoga- en meditatieruimte Anahata in Nijmegen. Het adres is Van Trieststraat 14 in Nijmegen. Dit is vlakbij het Keizer Karelplein in een zijgebouw van de Titus Brandsma kerk. Matjes, kussentjes en stoelen zijn hier aanwezig.

Kosten en vergoeding

Ik vraag geen vast bedrag voor mijn trainingen. Je mag mij aan het eind van de training een bijdrage doen die voor jou passend is.  Ik hoop op deze manier de training voor iedereen toegankelijk te maken.

Omdat ik ben ingeschreven als categorie 1-trainer bij de VMBN worden mijn trainingen door een groot aantal aanvullende verzekeringen vergoed.

Aanmelden

Om je aan te melden kun je onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook bij vragen kun je dit formulier gebruiken of mij even bellen/appen.

← terug naar Mindfulness
Twitter-25Facebook-25

 

VMBN_logo