Individuele mindfulnesstraining

Mindfulness wordt ook wel aandachtstraining genoemd. Tijdens de training oefen je om met een nieuwsgierige blik je aandacht te richten op wat er op dat moment gebeurt, zonder daar iets aan te willen veranderen. En ook zonder te piekeren over dingen die eerder gebeurde of die je nog te wachten staan. Met een vriendelijke blik en zonder oordeel leer je je gedachtes, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen te observeren. Zo ontstaat er ruimte om op een meer bewuste manier te reageren en keuzes te maken en minder op de automatische piloot te leven.

Tijdens een individuele mindfulnesstraining komen we 8 keer 1,5 uur bij elkaar. Dat kan bij jou thuis maar er zijn ook verschillende mogelijkheden voor locaties in Nijmegen. Elke bijeenkomst doen we oefeningen die je vervolgens zelf ook elke dag thuis gaat oefenen. De volgende bijeenkomst bespreken we dan weer waar je tegenaan liep tijdens het oefenen en kijken we samen hoe je de dingen die je tegenkomt tijdens het oefenen kunt vertalen naar je dagelijks leven.

Kosten en vergoeding

Omdat ik Mindfulness voor iedereen toegankelijk wil maken vraag ik geen vaste prijs voor mijn training. Tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek (dat uiteraard helemaal vrijblijvend is) bekijken we samen wat een prijs is die jij voor de training kunt betalen. Ook kijken we naar mogelijkheden voor vergoeding door de zorgverzekering of de werkgever.

Omdat ik ben ingeschreven als categorie 1-trainer bij de VMBN worden mijn trainingen door een groot aantal aanvullende verzekeringen vergoed.

Heb je een laag inkomen en woon je in de gemeente Nijmegen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Meedoen-regeling (aanmelden voor 2018 is binnenkort weer mogelijk) die je kunt gebruiken om mijn trainingen te volgen.

Aanmelden

Heb je interesse in een individuele mindfulnesstraining? Stuur me dan via onderstaand reactieformulier even een berichtje dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

← terug naar Mindfulness
Twitter-25Facebook-25

 

VMBN_logo